DAIDO Barebone Entry

TITLE_TRAIT

Áraink a 27% ÁFÁ-t tartalmazzák.

 

Passzív hűtésű AudioPC ház (Streacom FC10)

8 körös full analóg tápellátás

2db toroid transzfotmátor

 

Bruttó ár: 1 901 EUR
Nettó: 1 497 EUR + 27% Áfa
Item Code: Daido-Bar-En

Az Audio PC-k világa egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Ez köszönhető annak, hogy mára létrejöttek azok a stabil szoftveres megoldások, amelyekkel már nem kell informatikai szakértőnek lenni egy ilyen gép otthoni összerakásához. A DIY vonal eltrejedése azonban nagy falba ütközik akkor, amikor az Audio PC szívét adó tápellátás szóba kerül. A tápellátás részt nehéz otthoni körülmények között megoldani úgy, hogy teljes analóg tápellátással rendelkezzen a PC-nk, ez pedig kulcs a legjobb hangminőség eléréséhez.
A Core Audio erre szeretne egy választ adni belépő kategóriás termékével a DAIDO Barebone Entry termékkel.

Ez a termék egy 8 körös analóg tápon alapul, amelyet két külön trafó táplál meg. A komplett tápellátás egy passzív hűtésű Streacom FC10-es házba van beleépítve. Ez a ház kellő helyet biztosít a tápmegoldásunkkal arra is, hogy akár az olcsó, de több egységet magábafogadó micro-ATX szabványú alaplapokat is beszerelhesse az új tulajdonos.
A tápellátást úgy alakítottuk ki, hogy az egyik tápkör el tud látni egy órajellel felszerelt USB-kártyát is, ezáltal később a gép tulajdonosa még magasabb hangminőséget érhet el gépével. Cégünktől az USB bővítőkártya is megvásárolható lesz.

Főbb részegységek:
- 8 körös analóg tápellástás (ebből egy fűtött órás USB kártya ellátására is alkalmas)
- 2db transzformátor a megfelelő tápellátáshoz
- Streacom FC10 passzív hűtésű ház komplett tartozékokkal

Az új tulajdonos maga választhatja meg, milyen architektúrával kívánja magának felszerelni az Audio PC-jét, így egy egyszeri nagyobb kiadástól is megkímélheti magát, a terméket folyamatosan tudja fejleszteni. Alaplapot, processzort, RAM-ot, merevlemezt vagy SSD meghajtót, optikai meghajtót, amit csak szeretne saját maga teheti be számítógépébe.

Rendelhető: 2018.10.27-től.


pageload: 0.16 mp