Denpo DAC/HE hangerő Reference

TITLE_TRAIT

LABEL_CANNOT_ORDER

Hangerőszabályzással, amely az emberi halláshoz van igazítva, (AGC12 OCXO) órajelre kötött PCM1792 SRC dual mono felépítésben.

Item Code: 004

A DAC az ipar egyik legjobb chipjét használja, A Texas Instruments PCM1792-t.

(Denpo: Truth)

A lehető legrövidebb vezetősávokkal, optimális jel utakkal és megfelelő keresztmetszetekkel a tápvonalakon, emellett a tervezéskor a hőmérsékleti viszonyok is fontos szerepet játszottak, az egyes felületek és vezető felületek távolságának a kialakításánál. A DAC az ipar egyik legjobb chipjét használja, A Texas Instruments PCM1792-t.
Dual mono módban futnak a dac chipek melyek így, maximálisan 132dB dinamikát tudnak létrehozni 0,0004% torzítás mellett. A bemenet egy alacsony jitterű SPDIF vevővel van felépítve, ami 144dB dinamikát tud. A felbontás maximum 24bit 192kHz amiben továbbra is hiszünk, mint a leginkább hangszerhű hangzás. A digitális részek minden fokozata elszeparált, külön alacsony zajú tápegységről működik, az analóg rész pedig teljesen külső perifériaként kiépített tápegységről kapja a lehető legjobb minőségben a tápfeszültséget. Az órajel generátor extrém alacsony jitterű oszcillátorral került felépítésre, mely tovább növeli a zeneiséget és felbontást. Az analóg rész alkatrészei kimagasló minőségi követelményeknek tesznek eleget, az iparban beszerezhető egyik legjobb tűrési pontossággal bíró, emellett alacsony hőfokfüggésű elemei. A PCB tervezésekor a magas minőségi követelményekhez igazodott a design.

-Rövid és optimalizált PCB táp vezetősávok
-Elválasztott alacsony zajú táplálás minden fokozatnak szeparáltan
-Kimagaslóan jó órajel generátor, alacsony jitterrel,
-Extrém rövid jelutak (vezetősáv hosszak) az összes fokozatban.
-Magas minőségű alacsony hőfokfüggésű alkatrészek
-Az analóg fokozatokban precíziós nagy pontosságú ellenállások és kondenzátorok
-Az analóg fokozatokban alkalmazott legjobb műveleti erősítők
-Az analóg és digitális részegységek tápegységének a fizikális szeparációja.
-8db precíziós áram/feszültség átalakító


pageload: 2.01 mp