DENPO P24 DAC

A kis óriás

Nettó ár: 1 389 €*** ( 500 040 HUF**** )

Bruttó ár: 1 764 € * ( 635 040 HUF**** )

* Áraink a 27% ÁFÁ-t tartalmazzák.
** A csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező.
*** A csillaggal megjelölt árak nettó (ÁFA nélküli) árak.   

**** a megjelölt árak 360 HUF/EUR áron számított árak, a végfelhasználói árakat a napi hivatalos HUF/EUR közép árfolyamhoz igazítjuk értékesítéskor és számla kiállításakor 

- 24bit / 192kHz DAC panel  1db PCM1794 DAC chippel szerelve

- 2 db szeparált teljesen analóg lineáris tápegység, külön a DAC panel és külön az órajel modul számára

- 2db transzformátor  (egyik triplán árnyékolt házban, egyedileg speciálisan a DAC panel analóg tápjához tervezve)

- Magas minőségű UP-OCC belső vezetékezés

- 12/24 MHz órajel menedzsment a DAC chip számára, TCXO óra   -105dB@10Hz fáziszajjal

- 24 MHz miniXLR órajel bemenet annak érdekében, hogy az órapanel 24 MHz jelet tudjon fogadni a P24 szériába tartozó Core Audio KARUNA P24 ReClocker

- Analog kimenet : 1pár RCA

- Digital bemenet : 1db S/PDIF-RCA 75ohm

- DAC chip:

  • 1 chip-es konstrukció
  • 24Bit Felbontás
  • Fogad 16-, 20-, and 24-Bit audio adatokat
  • (THD+N) érték: 0.0004%
  • Maximális mintavételezési frekvencia: 192KHz

TERMÉK PARAMÉTEREK

  • A DENPO Dac a digitál-analóg konverterek legkisebb képviselője cégünk termékpalettáján. A készüléket kifejezetten azért alkottuk meg, hogy egy olyan készüléket tudjunk kínálni vásárlóinknak, amely elérhető áron magas hangminőséget kínál. A felhasznált PCM 1794 chip a Texas Instruments terméke, és a műszaki paraméterei alapján megfelelő technikai háttér mellett lenyűgöző hangminőséget képes produkálni. A dac-ot sikerült olyan irányba fejlesztenünk, amellyel a kis mérete és látszólag kevés csatlakozó portja ellenére sokoldalú felhasználásra ad lehetőséget.
  • Ajánljuk azoknak a felhasználóknak, akiknek a forráskészüléke S/PDIF kimenettel rendelkezik és szeretnék a forráskészülék belső dac-ját kiváltani egy másik berendezéssel (pl. CD lejtászók, vagy USB/SPDIF konverterek) a zenei láncban . 1 pár analóg RCA kimenettel rendelkezik, amellyel csatlkoztatható integrált erősítőhöz vagy előerősítőhöz. A dac aluminium monoblokk rezgéscsillapító elemmel van felszerelve, amely a rezgéscsillapításon túl hőelvezető és EMI árnyékoló szerepet is betölt, így biztosítva a panel megfelelő hűtését. Az analóg tápkör tápellátásáról gondoskodó trafó külön van vezetékezve a paneltől, így biztosítva az optimálisabb izolációt a tápvezetékektől, trafótól, vastag árnyékoló fallal elválasztva.
  • A dac elérhető ezüst szálhúzott aluminium változatban, valamint feketére eloxált aluminium szálhúzott változatban.
  • A kis DENPO P24 dac kiválóan működik együtt a termékpalettánk KARUNA P24 USB/SPDIF átalakítójával is. A két berendezés dizájnja ugyanazokat az elveket követi, így nem csak működésüket tekintve, hanem optikailag is egy családba tartoznak.