DAIDO Barebone Entry
Kiváló alap Audio PC DIY-erek részére, analóg tápellátással és passzív hűtéssel

Nettó ár: 1 497 €*** (+ 27% ÁFA)

Bruttó ár: 1 901 €*

* Áraink a 27% ÁFÁ-t tartalmazzák
** A csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező.
*** A csillaggal megjelölt árak nettó (ÁFA nélküli) árak.

- Passzív hűtésű AudioPC ház (Streacom FC10)
- 8 körös full analóg tápellátás (ATX szabvány csatlakozók)
- 2db toroid transzfotmátor

 • Az Audio PC-k világa egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Ez köszönhető annak, hogy mára létrejöttek azok a stabil szoftveres megoldások, amelyekkel már nem kell informatikai szakértőnek lenni egy ilyen gép otthoni összerakásához. A DIY vonal eltrejedése azonban nagy falba ütközik akkor, amikor az Audio PC szívét adó tápellátás szóba kerül. A tápellátás részt nehéz otthoni körülmények között megoldani úgy, hogy teljes analóg tápellátással rendelkezzen a PC-nk, ez pedig kulcs a legjobb hangminőség eléréséhez.
 • A Core Audio erre szeretne egy választ adni belépő kategóriás termékével a DAIDO Barebone Entry termékkel.
 • Ez a termék egy 8 körös analóg tápon alapul, amelyet két külön trafó táplál meg. A komplett tápellátás egy passzív hűtésű Streacom FC10-es házba van beleépítve. Ez a ház kellő helyet biztosít a tápmegoldásunkkal arra is, hogy akár az olcsó, de több egységet magábafogadó micro-ATX szabványú alaplapokat is beszerelhesse az új tulajdonos.
 • A tápellátást úgy alakítottuk ki, hogy az egyik tápkör el tud látni egy órajellel felszerelt USB-kártyát is, ezáltal később a gép tulajdonosa még magasabb hangminőséget érhet el gépével. Cégünktől az USB bővítőkártya is megvásárolható lesz.

 • Az új tulajdonos maga választhatja meg, milyen architektúrával kívánja magának felszerelni az Audio PC-jét, így egy egyszeri nagyobb kiadástól is megkímélheti magát, a terméket folyamatosan tudja fejleszteni. Alaplapot, processzort, RAM-ot, merevlemezt vagy SSD meghajtót, optikai meghajtót, amit csak szeretne saját maga teheti be számítógépébe.

  Főbb részegységek
  - 8 körös analóg tápellástás (ebből egy fűtött órás USB kártya ellátására is alkalmas)
  - 2db transzformátor a megfelelő tápellátáshoz

    - Streacom FC10 passzív hűtésű ház komplett tartozékokkal