DAIDO Reference

Referencia forráskészülék

Nettó: 6 458 €*** (+ 27% ÁFA)

Bruttó ár: 8 202 €*

* Áraink a 27% ÁFÁ-t tartalmazzák.
** A csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező.
*** A csillaggal megjelölt árak nettó (ÁFA nélküli) árak. 

- Core Audio V1.1 Analóg tápegység: válogatott, speciális alkatrészekből (Nichicon kondenzátorok) összeállított 8 körös teljesen analóg, időzített táp, amely minden komponenst kiszolgál. Szimmetrikus felépítésű és alacsony tápzaj jellemzi.
Core Audio saját fejlesztésű 10 MHz hurokszabályzott, PLL 10 MHz OCXO referencia órajellel ellátott extrém pontosságú órajelgenerátor (MasterClock), amely a beépített komponenseket azonos órajelre szinkronizálja (alaplap, ethernet port, USB-kártya). Az órajelgenerátor szabványos 10 MHz referencia órajel kimenettel rendelkezik, amellyel a Core Audio KARUNA Reference órajelei is összeszinkronizálhatók a lejátszóval, ezzel tovább emelve a lejátszás minőségét.
- A háttértár a belső MasterClock-kal szinkronizált alaplapon elhelyezkedő M2 SSD meghajtó, saját passziv hűtéssel rendelkezik
- MasterClock-kal szinkronizált USB kimenet
- Időzített, automatikus indítású komponensek
- Egyedi tervezésű toroid transzformátorok gondoskodnak a berendezés áramellátásáról
- Teljesen hangtalan, passzív hűtés
- Ezüst belső kábelezés a jelkábeleknél, speciálisan megválasztott jelutakkal és árnyékolással
- JRiver vagy ROON lejátszóprogram (Tidal integrációval), JRemote alkalmazással képernyő nélkül, Android vagy iOS tabletről vezérelhető (az előre telepített szoftverek licenszjogait a termék ára tartalmazza, de az időszakos előfizetési díjakat nem). A szoftverek az elérhető legjobb hangminőség érdekében testreszabva, előre telepítve.

  • A Core Audio DAIDO Reference Audio PC digitális futóműként és szerverként egyesíti a jelen kor kényelmét és jövőállóságát az analóg világ minden erényével. A hozzá fejlesztett DENPO DAC tökéletesen illeszkedik a futómű minden paraméteréhez és megjeleníti az összes részletet és nüánszot a muzikalitás maximális kiszolgálásával.
  • Az elérhető sávszélesség és dinamika többszöröse a korábban elfogadott standardoknak (redbook, audio CD) és ezek hallhatóvá tételéhez nem elegendő a forrás kiterjesztése. Az egész láncnak képesnek kell lennie az új paraméterek kiszolgálására. Az egységes filozófia és követelményrendszer eredménye az pontos térbeli leképezés, hangszerhűség és kompromisszummentes jelenlétérzet, amelyet készülékeink nyújtani tudnak az értő hallgatóságnak. A megjelenő részletek minősége és mennyisége sok esetben a zenehallgatás újratanulását is megköveteli a hallható és érezhető információmennyiség okán.
  • Szoftver és beállítások: Az eszköz BIOS szinten átalakításra kerül, szerver alapú rendszer, amelyet optimalizálunk, ez azt jelenti, hogy minden, ami szorosan nem kapcsolódik az elsődleges és egyetlen funkcióhoz - a zenelejátszáshoz -az leállításra és tiltásra kerül operációs rendszer szinten, valamint a processzor órajel és memória szinkron szintén optimalizálva van. Az így hardveresen és szoftveresen kialakított alapkörnyezet kiváló alapot teremt a zene magas szintű lejátszására.