DAIDO Reference
Referencia forráskészülék

Nettó: 6 458 €*** (+ 27% ÁFA)

Bruttó ár: 8 202 €*

* Áraink a 27% ÁFÁ-t tartalmazzák.
** A csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező.
*** A csillaggal megjelölt árak nettó (ÁFA nélküli) árak. 

- CAP1 Analóg tápegység: a válogatott, speciális alkatrészekből        összeállított teljesen analóg táp, amely minden komponenst            kiszolgál. Szimmetrikus felépítésű és alacsony zajszint jellemzi.
AGC12 precíziós OCXO extrém pontosságú fűtött órajel-                   generátor (master clock), amely a komponenseket szinkronizálja      és ütemezi
- A háttértár (AGC12) órajelre kötött "audio grade" komponens          SSD rezgéscsillapított és saját hűtéssel rendelkezik.
- USB kimenet (AGC12) órajelre szinkronizált USB csatoló.
- Időzített, automatikus indítású komponensek.
- Teljesen hangtalan, passzív hűtés.
- Ezüst belső kábelezés speciálisan megválasztott jel utakkal és        árnyékolással.

  • A Core Audio DAIDO Reference Audio PC digitális futóműként és szerverként egyesíti a jelen kor kényelmét és jövőállóságát az analóg világ minden erényével. A hozzá fejlesztett DENPO DAC tökéletesen illeszkedik a futómű minden paraméteréhez és megjeleníti az összes részletet és nüánszot a muzikalitás maximális kiszolgálásával.
  • Az elérhető sávszélesség és dinamika többszöröse a korábban elfogadott standardoknak (redbook, audio CD) és ezek halhatóvá tételéhez nem elegendő a forrás kiterjesztése. Az egész láncnak képesnek kell lennie az új paraméterek kiszolgálására. Az egységes filozófia és követelményrendszer eredménye az pontos térbeli leképezés, hangszerhűség és kompromisszum mentes jelenlétérzet, amelyet készülékeink nyújtani tudnak az értő hallgatóságnak. A megjelenő részletek minősége és mennyisége sok esetben a zenehallgatás újratanulását is megköveteli a halható és érezhető információmennyiség okán.
  • Szoftver és beállítások: Az eszköz BIOS szinten átalakításra kerül, szerver alapú rendszer, amelyet optimalizálunk, ez azt jelenti, hogy minden, ami szorosan nem kapcsolódik az elsődleges és egyetlen funkcióhoz - leállításra és tiltásra kerül operációs rendszer belső szinten, valamint processzor órajel és memória szinkron szinten optimalizálva van.