DENPO DAC
A kis óriás

Nettó ár: 1 075 €*** (+ 27% ÁFA)

Bruttó ár: 1 365 € *

* Áraink a 27% ÁFÁ-t tartalmazzák.
** A csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező.
*** A csillaggal megjelölt árak nettó (ÁFA nélküli) árak.   

- Aluminium monoblokk rezgéscsillapítás
- Teljes analóg tápellátás
- Magas minőségű belső kábelezés
- 24bit/192kHz DAC panel 1db PCM1794 DAC chippel felszerelve
- Analóg kimenet: 1 pár RCA
- Digitális bemenet: 1 db S/PDIF-RCA
- Elérhető színek: fekete (szálhúzott elox), ezüst (szálhúzott            aluminium)

DAC chip:
  • 1 chip-es konstrukció
  • 24Bit Felbontás
  • Fogad 16-, 20-, and 24-Bit audio adatokat
  • (THD+N) érték: 0.0004%
  • Maximális mintavételezési frekvencia: 192KHz

TERMÉK PARAMÉTEREK

  • A DENPO Dac a digitál-analóg konverterek legkisebb képviselője cégünk termékpalettáján. A készüléket kifejezetten azért alkottuk meg, hogy egy olyan készüléket tudjunk kínálni vásárlóinknak, amely elérhető áron magas hangminőséget kínál. A felhasznált PCM 1794 chip a Texas Instruments terméke, és a műszaki paraméterei alapján megfelelő technikai háttér mellett lenyűgöző hangminőséget képes produkálni. A dac-ot sikerült olyan irányba fejlesztenünk, amellyel a kis mérete és látszólag kevés csatlakozó portja ellenére sokoldalú felhasználásra ad lehetőséget.
  • Ajánljuk azoknak a felhasználóknak, akiknek a forráskészüléke S/PDIF kimenettel rendelkezik és szeretnék a forráskészülék belső dac-ját kiváltani egy másik berendezéssel (pl. CD lejtászók, vagy USB/SPDIF konverterek) a zenei láncban . 1 pár analóg RCA kimenettel rendelkezik, amellyel csatlkoztatható integrált erősítőhöz vagy előerősítőhöz. A dac aluminium monoblokk rezgéscsillapító elemmel van felszerelve, amely a rezgéscsillapításon túl hőelvezető és EMI árnyékoló szerepet is betölt, így biztosítva a panel megfelelő hűtését. Az analóg tápkör tápellátásáról gondoskodó trafó külön van vezetékezve a paneltől, így biztosítva az optimálisabb izolációt a tápvezetékektől, trafótól.
  • A dac elérhető ezüst szálhúzott aluminium változatban, valamint feketére eloxált aluminium változatban.
  • A kis DENPO dac kiválóan működik együtt a termékpalettánk KARUNA Refernce USB/SPDIF átalakítójával is. A két berendezés dizájnja ugyanazokat az elveket követi, így nem csak működésüket tekintve, hanem optikailag is egy családba tartoznak.