hu

CAP-3 PSU lineáris DC tápegység

Ultra alacsony tápzajú lineáris tápegység, akár 3db feszültség kimenettel

Árak:

1db tápvonal esetén:

Nettó ár:  823 €*** ( 297 180 HUF**** )

Bruttó ár: 1 045 €* ( 377 345 HUF**** )

2db tápvonal esetén:

Nettó ár: 1 059 €*** ( 382 400 HUF**** )

Bruttó ár: 1 345 €* ( 485 700 HUF**** )

3db tápvonal esetén:

Nettó ár: 1 179 €*** ( 425 730 HUF**** )

Bruttó ár: 1 497 €* ( 540 560 HUF**** )

* Áraink a 27% ÁFÁ-t tartalmazzák, szállítási költséget nem tartalmaznak
** A csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező.
*** A csillaggal megjelölt árak nettó (ÁFA nélküli) árak.

**** a megjelölt árak 360 HUF/EUR áron számított árak, a végfelhasználói árakat a napi hivatalos HUF/EUR közép árfolyamhoz igazítjuk értékesítéskor és számla kiállításakor 

Általános leírás

Napjainkban a háztartások áramellátása rossz minőségű, változékony a rákapcsolódó megszaporodott számú elektronikai eszköz miatt. Ez az állapot egyre inkább negatívan befolyásolja az audio készülékeinket és a hangzás minőségét is.

Háztartási berendezéseinket, mobiltelefonjainkat kapcsolóüzemű tápokkal töltjük; napelem paneljaink invertereket használnak. Mindezek pedig folyamatosan zavaró elemeket visznek be a tápellátásba.

Az audiotechnikai eszközök különösen érzékenyek az áramellátás minőségére. Ez az oka, hogy újabban lineáris tápokkal oldják meg ezek áramellátását a jobb hangminőség érdekében. A készülékek mellé adott lineáris tápokat a kapcsolóüzemű táp helyén kell használni, így mentesítjük készülékünket a káros hatásoktól ami az áramellátás irányából érkezne.

A Core Audio Tápegység (PSU) konfigurálásánál, méretezésénél figyelembe kell venni, hogy korlátos a passzív hűtése: 70W hőt tud leadni a hűtőfelületén. Például ha 3db tápot (5V@2.5A + 5V@2.5A + 9V@1A) szeretne valaki a készülékbe, kiszámolható, hogy ez 35W körüli hőteljesítményt jelent, így bőven belefér a 70 W-os hőleadási keretbe.

Kérhető a készülék csak egyetlen táppal is, például ha egy NAS-t látna el vele. Ez 12A@5A teljesítményt igényel, így ez is alatta marad a maximális hőleadási keretnek.

Amennyiben a felhasználó olyan audio készüléket szeretne árammal ellátni, amely egyszerre több féle feszültséget is igényel (pl. +12V, -12V, 3.3V), akkor ez feszültségenként 1-1 tápmodullal oldható meg. Ilyen esetben a három kimenetet közösítjük és a táplálni kívánt készülék csatlakozó típusának megfelelő csatlakozókkal szereljük (például 5pin, 7pin érpárral rendelkező készülékek).

Core Audio DC Kábelek

A Core Audio Tápegységhez igény szerint külön DC-kábelt is készítünk. A Core Audio DC-kábelek rendelhetők 2.1mm vagy 2.5mm DC csatlakozóval, kábelharisnyába húzva és UP-OCC tömör réz anyagból is.

A Core Audio DC-kábel ára függ a kábel hosszától és a kiválasztott anyagtól, kialakítástól. Az egyedi kéréseket kérjük jelezzék az ajánlatkérés során.

Műszaki paraméterek
 • Ultra alacsony zajú táppanel (14uV alatt)
 • 3db kimenet, miniXLR csatlakozóval
 • Egyedileg konfigurálható feszültség és áramerősség értékek: áramerősség: 0.5A, 1A, 1.5A, 2A, 2.5A, 3A, 3.5A, 4A, 4.5A, 5A feszültség értékek: 3V - 15V DC
 • A teljes hűtőfelület 70W hőmennyiséget képes disszipálni, ezalapján lehet kalkulálni hány db és milyen tápokkal szerelhető a tápegység.
 • 1db vagy 2db árnyékolt, rezgéscsillapított, egyedi gyártású toroid transzformátor igénytől függő méretezéssel
 • Szálhúzott, teljesen zárt, rezgéscsillapított vastag falú aluminium ház, CNC marva a megfelelő kialakítás végett, a teljes elektronika árnyékolva van, a transzformátoroknak és DC-kimeneteknek külön zseb van kialakítva a házon belül. A hűtőborda alulról szerelt kialakítású a lehető legoptimálisabb hőleadás érdekében
 • UP-OCC réz belső vezetékezés, ezüstözött forraszanyag használata
 • IEC olvadóbiztosítékkal szerelt 230V AC bemenet (tápkábel nincsen mellékelve)
 • LED-es kétállású bekapcsológomb, egyértelmű fényjelzéssel jelzi a bekapcsolt állapotot

Egyéb paraméterek

 • szálhúzott, zárt aluminium ház
 • IEC 230V AC csatlakozó
 • 1db bekapcsológomb frontlapon, fehér led-del jelzi a bakapcsolt állapotot
 • 3db miniXLR csatlakozó (DC kimenet, "V" és "A" értékek külön feliratozva csatlakozónként
 • biztosíték: 5x20mm , olvadó, 1A T
 • méretek: 272 x 212 x 60 mm
 • nettó tömeg: max. 5kg