hu

Hírek

High-End Blog és hírek 

TaraLabs USB kábelek jelentek meg a gyártó kínálatában - 2020.09.01-től rendelhetők


2020.08.15-étől érvényes Core Audio termékek árlistája

Kedves Látogatónk, 

ezúton szeretnénk megosztani Önnel az érvényes legújabb árakat tartalmazó árlistánkat a saját gyártású Core Audio elektronikákra vonatkozóan. Az árlistán szerepel több olyan termék, amely fejlesztés alatt van és hamarosan bemutatásra kerül, és kibővült a kínálat néhány újabb, már elérhető elektronikával.

A végfelhasználói árakat tartalmazó árlistának megfelelően honlapunkon szereplő termékeket is folyamatosan frissítjük, aktualizáljuk. Az irányadó a változtatások teljes befejezésig ezen árlista. 

A korábbi termékek közül néhány termék helyét újabbak vették át, néhány pedig teljesen új a palettánkon. Szerepel már többek között a P24-es széria új KARUNA P24 USB/SPDIF konvertere, MasterClock funkcióval, a megújult DENPO P24 dac, de elérhető az ultra alacsony tápzajjal rendelkező CAP-3 lineáris tápegység is opcionálisan konfigurálható 1, 2 illetve 3 DC kimenettel. 

A fenti termékek előzetes bejelentést követően meghallgathatók bemutatótermünkben. Amennyiben további kérdésük van, keressenek bizalommal elérhetőségeinken bennünket.

                                                                                                Üdvözlettel:

                                                                                                                         Core Audio


Új hangsugárzó gyártó a 

Core Audio bemutatótermében

2020.06.27-étől a bemutatótermünk előzetes időpontegyeztetést követően újra látogatható. Ezen a napon mutatjuk be a megújult KARUNA usb/spdif konverter - DENPO dac termékeinket, a velük egy új családba (P24) tartozó SWITCH-2 audiofil switch termékünket és CAP-3 lineáris tápunkat (1-2-3 opciósan választható DC kimenettel) kiegészítve az USB P24 USB-kártyával.

Erre az alkalomra tartogattuk ezt az újdonságot is, a rendszerünk immár a több mint 50 éves múltra visszatekintő tradícionális hangfalgyártó a SPENDOR hangsugárzóival fog együtt szólni. 

Jelenleg kettő bemutató modell érkezett: 

   Classic SP100 nagymonitor 

   és a legendás BC1 3 utas nagymonitor utódja a Classic 1/2

   hamarosan elérhetőek lesznek a kisebb termékek is: Classic 2/3 , 4/5 , 7.2 és 9.2 álló dobozok

A SPENDOR hangsugárzókra választásunk azért esett, mert elektronikáinkkal kiváló összhangban vannak, és hangzásvilágukkal különleges aurát képesek a zeneszeretők otthonába varázsolni.

Amennyiben szeretné meghallgatni rendszerünket, keressen bizalommal elérhetőségeinken!

                                                                                                                    Core Audio

Letölthető SPENDOR árlistánk: 


Megújul a Core Audio belépő szériája

Az idei év sok nehézséget tartogatott számunkra is, de ennek ellenére tartottuk magunkat fejlesztési elképzeléseinkhez. Az év első felére terveztük a belépő kategóriánk képviselőit a KARUNA usb/spdif konvertert és a DENPO dac-ot megújítani, hiszen elérték 2-3 éves ciklusukat, több olyan fejlesztésünk is volt a felsőbb kategóriákban amelyekkel úgy gondoltuk ideje felvérteznünk ezek a termékeket is. 

Az órajelmenedzsmentnek és a lineáris tápok alkalmazásának korábban is nagy figyelmet szenteltünk, és ezekkel az újításokkal terveztük tovább emelni a színvonalukat, ezáltal pedig fokozni az általuk nyújtott hangminőséget. A megújult szériát összefoglaló néven P24 szériaként neveztük el, mivel valamennyi tagja 24MHz-es referencia órajelen működik, MasterClock-ot alkalmazva láncba fűzve (valamennyi készülék egyazon órajelen fut, ezáltal minimalizálva a digitális technológiákban kulcsfontosságú időzítési problémákat). A tápokra koncentrálva a készülékek megkapták az ultra alacsony tápzajjal bíró lineáris tápmegoldásunkat, valamint triplán árnyékolt egyedi gyártású toroid transzformátorokat. A termékeknél nem a ma oly népszerű nagy számok és szolgáltatások kergetésére fókuszáltunk (DSD, MQA), hanem a hallgató számára fontos hangminőség biztosítására.

Az első képviselője a szériának a DENPO P24, amelyről néhány képet csatolunk. Ha további kérdése merülne fel, keressen bizalommal elérhetőségeinken.

                                                                                                                   Core Audio

                                                                 2020.06.10.


JCAT - Core Audio együttműködés

Örömmel és egyúttal büszkén jelenthetjük be, hogy 2020.01.01-től stratégiai partnerséget kötöttünk a JCAT termékeket forgalmazó lengyel-kanadai vállalattal. A jövőben AudioPC termékvonalunk valamennyi terméke kiegészítőjeként rendelhető a JCAT termékcsaládok termékeivel, de önálló termékként is disztribútorai lettünk a márkának. Külön megtiszteltetés számunkra, hogy a DAIDO Reference szériás készülékeinket úgy is szerelhetjük a JCAT termékeivel (elsősorban USB Femto és Ethernet Femto kártyák), hogy a gyári kristályoszcillátorok helyett a Core Audio saját fejlesztésű MasterClock megoldását alkalmazzuk. 

Aktuális árlistát az Egyéb termékek menüpont alatt találják.

2020.01.01


Boldog Karácsonyt kívánunk minden kedves Partnerünknek, Vevőnknek és a hozzánk látogatóknak!

2019.12.24


Új disztribútor partner Ázsiából

AfterDark - HongKong

Nagy örömmel jelenthetjük be, hogy megkezdtük együttműködésünket a HongKong-i székhelyű AfterDark csapatával. Tervünk az, hogy Ázsia területén ők képviseljék regionális disztribútorként a Core Audio termékeinek forgalmazását, promócióit. Bízunk benne, hogy az együttműködésünknek köszönhetően létrejött új lehetőségeket kihasználva tovább népszerűsödhetnek cégünk termékei.

www.adark.co 

BLACK FRIDAY akciók 

a Core Audionál

2019.11.11 - 2019.11.22-ig


Audio Video Show 2019 - Varsó

Az idei évben először volt lehetőségünk arra, hogy termékeinket a nagyközönség előtt külföldön is megmutathattuk. A választásunk a 2019.11.08-10. között megrendezésre kerülő Audio Video Show 2019 - Warsaw kiállításra esett. Hatalmas látogatottsága van, mintegy 15.000 fő látogatja meg a 3 nap alatt a kiállítók demószobáit, standjait. 

Az idei évben mi egyfajta különlegességgel készültünk, ugyanis első alkalommal fogott össze három hazai gyártó, hogy külföldön mutassa meg termékeit. Az NCS Audio a hangsugárzóit hozta, a GAUSS Audio Electronics az erősítőit mutatta meg, mi pedig a Core Audiótól a legújabb Reference sorozatú forráskészülékeinket vittük magunkkal. A kiállításon bemutatott készülékeket WP Audio állványokra helyeztük, és a teljes kábelezéshez a TaraLabs gyártó kábeleit használtuk. A kiállítás számunkra rendkívül fontos volt, hiszen így tudjuk a termékeink képességeit leginkább demonstrálni az érdeklődők számára. Szerencsére érdeklődőkből soha nem volt hiány, szinte a teljes kiállítás időtartama alatt tele volt a szobánk. Külön megtiszteltetés volt számunkra, hogy értékes időt töltött el nálunk a Stereophile magazintól Michael Fremer, a HifiPigtől Stuart Smiths és párja, valamint a HifiStatement.de-től is interjút készítettek velünk. Természetesen több magazintól is képviseltette magát a sajtó.

Ezúton szeretnénk megköszönni minden látogatónak, hogy megtiszteltek bennünket!

                                                                                                         Core Audio csapata

Online disztribútor vette fel termékportfóliójába a Core Audio termékeit

HighEnd-AudioPC.com  - Switzerland

A svájci székhelyű kifejezetten audio eszközök és szoftverek forgalmazásával foglalkozó webshop mintegy 70 országba szállít audiofil és highend kategóriába tartozó elektronikai eszközöket. Közel 1 éves egyeztetést követően végre sikerült minden paraméternek megfelelni ahhoz, hogy megkezdhessük együttműködésünket. Reméljük sok zenerajongóhoz eljuthatnak így külföldön is termékeink.

Néha vannak olyan dolgok, amik fogalmam nincs honnan de egyszer csak bevillannak. Egy ilyen villámlás csapott meg pár hete: márpedig nekem fejhallgatóra van szükségem! Van egy kis előzménye ennek: amikor a moziszobát megszűntettem és zeneszobaként egy külön kis épületben kapott helyett a mindenféle zajkeltésre alkalmas eszközöm, akkor úgy gondoltam...

Kövessen minket