Hírek
High-End Blog és hírek 

JCAT - Core Audio együttműködés

Örömmel és egyúttal büszkén jelenthetjük be, hogy 2020.01.01-től stratégiai partnerséget kötöttünk a JCAT termékeket forgalmazó lengyel-kanadai vállalattal. A jövőben AudioPC termékvonalunk valamennyi terméke kiegészítőjeként rendelhető a JCAT termékcsaládok termékeivel, de önálló termékként is disztribútorai lettünk a márkának. Külön megtiszteltetés számunkra, hogy a DAIDO Reference szériás készülékeinket úgy is szerelhetjük a JCAT termékeivel (elsősorban USB Femto és Ethernet Femto kártyák), hogy a gyári kristályoszcillátorok helyett a Core Audio saját fejlesztésű MasterClock megoldását alkalmazzuk. 

Aktuális árlistát az Egyéb termékek menüpont alatt találják.

2020.01.01


Boldog Karácsonyt kívánunk minden kedves Partnerünknek, Vevőnknek és a hozzánk látogatóknak!

2019.12.24


Új disztribútor partner Ázsiából

AfterDark - HongKong

Nagy örömmel jelenthetjük be, hogy megkezdtük együttműködésünket a HongKong-i székhelyű AfterDark csapatával. Tervünk az, hogy Ázsia területén ők képviseljék regionális disztribútorként a Core Audio termékeinek forgalmazását, promócióit. Bízunk benne, hogy az együttműködésünknek köszönhetően létrejött új lehetőségeket kihasználva tovább népszerűsödhetnek cégünk termékei.

www.adark.co 

BLACK FRIDAY akciók 

a Core Audionál

2019.11.11 - 2019.11.22-ig


Audio Video Show 2019 - Varsó

Az idei évben először volt lehetőségünk arra, hogy termékeinket a nagyközönség előtt külföldön is megmutathattuk. A választásunk a 2019.11.08-10. között megrendezésre kerülő Audio Video Show 2019 - Warsaw kiállításra esett. Hatalmas látogatottsága van, mintegy 15.000 fő látogatja meg a 3 nap alatt a kiállítók demószobáit, standjait. 

Az idei évben mi egyfajta különlegességgel készültünk, ugyanis első alkalommal fogott össze három hazai gyártó, hogy külföldön mutassa meg termékeit. Az NCS Audio a hangsugárzóit hozta, a GAUSS Audio Electronics az erősítőit mutatta meg, mi pedig a Core Audiótól a legújabb Reference sorozatú forráskészülékeinket vittük magunkkal. A kiállításon bemutatott készülékeket WP Audio állványokra helyeztük, és a teljes kábelezéshez a TaraLabs gyártó kábeleit használtuk. A kiállítás számunkra rendkívül fontos volt, hiszen így tudjuk a termékeink képességeit leginkább demonstrálni az érdeklődők számára. Szerencsére érdeklődőkből soha nem volt hiány, szinte a teljes kiállítás időtartama alatt tele volt a szobánk. Külön megtiszteltetés volt számunkra, hogy értékes időt töltött el nálunk a Stereophile magazintól Michael Fremer, a HifiPigtől Stuart Smiths és párja, valamint a HifiStatement.de-től is interjút készítettek velünk. Természetesen több magazintól is képviseltette magát a sajtó.

Ezúton szeretnénk megköszönni minden látogatónak, hogy megtiszteltek bennünket!

                                                                                                         Core Audio csapata

Online disztribútor vette fel termékportfóliójába a Core Audio termékeit

HighEnd-AudioPC.com  - Switzerland

A svájci székhelyű kifejezetten audio eszközök és szoftverek forgalmazásával foglalkozó webshop mintegy 70 országba szállít audiofil és highend kategóriába tartozó elektronikai eszközöket. Közel 1 éves egyeztetést követően végre sikerült minden paraméternek megfelelni ahhoz, hogy megkezdhessük együttműködésünket. Reméljük sok zenerajongóhoz eljuthatnak így külföldön is termékeink.

Néha vannak olyan dolgok, amik fogalmam nincs honnan de egyszer csak bevillannak. Egy ilyen villámlás csapott meg pár hete: márpedig nekem fejhallgatóra van szükségem! Van egy kis előzménye ennek: amikor a moziszobát megszűntettem és zeneszobaként egy külön kis épületben kapott helyett a mindenféle zajkeltésre alkalmas eszközöm, akkor úgy gondoltam...

Kövessen minket