hu

Core Audio termékeink

Audio PC-k, USB/SPDIF konverter-reclockerek, DAC-ok, Végerősítő

DAIDO Audio PC

Digitális forráskészülékek a belépő szinttől egészen a felső kategóriáig, választható kiépítésben.


KIEGÉSZÍTŐK 

(USB-kártyák, Lineáris tápok, Audiofil switchek)

Olyan kiegészítő eszközöket találhatnak itt, amelyek használatával jobb minőségben hallgathatók a zenei állományok. A Core Audio USB Kártyákat AudioPC-be vagy PC-be építve jelentősen emelt zenei minőségű kimeneti jelet kapunk. A Core Audio Audiofil Hálózati Switchek használata esetén az internethálózatról vagy a belső hálózatról közvetítettt hangállományok minősége határozottan javul. A Core Audio Lineáris Tápegységek a kapcsolóüzemű, nagy hálózati zajt és zavarokat generáló tápegységeket váltják ki. Az ezáltal minimálisra csökkentett zajszint lényeges javulást okoz a zenei élményben.DENPO Digital Analog átalakítók (DAC)

A forráskészülékek felől érkező digitális zenei információkat analóg jelekké alakítják át a további készülékek számára, úgymint előerősítők, végerősítők vagy integrált erősítők számára.

KARUNA USB/SPDIF Konverter & ReClocker

A digitális forráskészülékekből az USB csatlakozón keresztül lépnek ki az elektronikus jelek. Ezt az adatkommunikációt segítik elő az USB/SPDIF Konverterek. A Core Audio különösen odafigyel a pontos órajelekre: ReClocker szinkront és több körös lineáris tápolást alkalmazunk. A Core Audio USB/SPDIF Konverter & ReClocker el tudja látni több készülék közös órajel-szinkronját ReClocker-ként.

Hamarosan elérhető
Hamarosan elérhető