DAIDO

AudioPC, amely belépő a minőségi zenelejátszás eléréséhez

Nettó ár: 2 183 €*** ( 785 880 HUF**** )

Bruttó ár: 2 774 €* ( 998 640 HUF**** )

* Áraink a 27% ÁFÁ-t tartalmazzák, a szállítási költséget nem. A képen szereplő készülék teljes felszereltséggel látható, az alapkiépítés ennél kevesebb beépített alkatrészt tartalmaz!
**  a megjelölt mezők kitöltése kötelező.
*** a megjelölt árak nettó (ÁFA nélküli) árak.

**** a megjelölt árak 360 HUF/EUR áron számított árak, a végfelhasználói árakat a napi hivatalos  HUF/EUR közép árfolyamhoz igazítjuk értékesítéskor és számla kiállításakor

 • Az Audio PC-k világa egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Ez köszönhető annak, hogy mára létrejöttek azok a stabil szoftveres megoldások, amelyekkel már nem kell informatikai szakértőnek lenni egy ilyen gép otthoni összerakásához. A DIY vonal eltrejedése azonban nagy falba ütközik akkor, amikor az Audio PC szívét adó tápellátás szóba kerül. A tápellátás részt nehéz otthoni körülmények között megoldani úgy, hogy teljes analóg tápellátással rendelkezzen a PC-nk, ez pedig kulcs a legjobb hangminőség eléréséhez.
 • A Core Audio erre szeretne egy választ adni egy saját palettáján  levő termékkel: a DAIDO audio PC-vel.
 • 2021: egy fontos átalakítás zajlott le a DAIDO audio PC család termékpalettáján. Érkezik a teljesen új alapokra épülő Reference sorozat, és így a korábbi Reference szériában alkalmazott technológiák (beleértve a MasterClock-ot is) kiegészítő extraként rendelhető lesz az alapgépekhez. Már a DAIDO Barebone Entry modellek is úgy kerülnek ki tőlünk a vásárlókhoz, hogy a készülékház és a trafóvonal fel van készítve a MasterClock rendszer tápellátására is. Ennek köszönhetően nem kell a vásárlóinknak egy összegben egyszerre kifizetniük a teljes korábbi Reference szintű készülék vételárát, hanem több részletben meg tudják vásárolni, fel tudják készíteni az audioPC-jüket. Fontos megemlítenünk, hogy a MasterClock upgrade kizárólag DAIDO készülékekhez rendelhető, külön nem vásárolható meg.
 • Ez a termék egy 8 körös lineáris analóg tápon alapul, amelyet két külön, nagy kapacitású egyedi trafó táplál meg. A komplett tápellátás egy passzív hűtésű Streacom FC10-es házba van tervezve, beépítve. Ez a ház kellő helyet biztosít a tápmegoldásunkkal arra, hogy mini-ITX szabványú alaplapokra épülő készülékeket készítsünk vásárlóink számára.
 • A tápellátást úgy alakítottuk ki, hogy az egyik tápkör el tud látni egy órajellel felszerelt USB-kártyát is, ezáltal később a gép tulajdonosa még magasabb hangminőséget érhet el gépével. Cégünktől a PCIe csatoló szabványú USB bővítőkártya is megvásárolható.
 • Az új tulajdonos maga választhatja meg, milyen architektúrával kívánja magának felszerelni az Audio PC-jét, így egy egyszeri nagyobb kiadástól is megkímélheti magát, a terméket folyamatosan tudja fejleszteni. 

Általános termékleírás:

- Core Audio V1.1 Analóg tápegység:  válogatott, speciális alkatrészekből (Nichicon kondenzátorok) összeállított 8 körös teljesen analóg, időzített táp, amely minden komponenst kiszolgál. Szimmetrikus felépítésű és alacsony tápzaj jellemzi.

- Időzített, automatikus indítású komponensek

- Egyedi tervezésű, rezgéscsillapított, triplán árnyékolt toroid transzformátorok gondoskodnak a berendezés áramellátásáról, összesen 500VA

- Lágyindítás beépítve a mintegy 120.000uF Nichicon kondenzátorcsomag miatt (opciósan kérhető enélkül)

- Tömör UP-OCC réz belső vezetékezés a tápellátásnál

- Passzív hűtésű AudioPC ház (Streacom FC10)


Hardver specifikáció:

- 8 tápkörrel rendelkező ATX szabványú lineáris táp

- passzív hűtéső Streacom FC10 ház

- UP-OCC belső tápvezetékek, toroid trafók (500VA)

mini-ITX szabványú alaplap

- Intel Core i5 T processzor, 35W TDP

- 2x4 Gb RAM (opcionálisan növelhető)

- 1db 512 Gb M2 SSD meghajtó (opcionálisan 1, 2, 4 TB SSD bővíthető)

(alaplap és processzor egyedi bővítésével kapcsolatosan egyeztessen velünk írásban, mert függ az aktuális készlettől, elérhetőségtől és árfolyamtól a bővíthető lehetőség és attól, hogy a jövőben szeretné-e MasterClock-kal bővíteni a készülékét)


Szoftver specifikáció:

A készülék alapkiépítésben nem tartalmaz szoftvereket, kizárólag a felsorolt hardverelemeket.

Kérésre a készülék rendelhető felárért előre telepített szoftverekkel is, ebben az esetben a szoftverek licenszjogait a készülék tartalmazza, de természetesen az időszakos előfizetési díjakat nem (mint pl. ROON előfizetés vagy Tidal előfizetés stb.). Az opciós szoftverek az elérhető legjobb hangminőség érdekében testreszabva, előre telepítve kerülnek a felhasználóhoz.

Windows 10 szoftverkörnyezet (opciósan Windows Server 2019 is kérhető) ROON (Tidal/Qobuz integrációval) és/vagy JRiver + JRemote lejátszóprogramok, külső képernyő nélkül Android vagy iOS tabletről azonnal vezérelhető 

  Méret: 435 x 319 x 100mm

  Súly: netto 12-15kg (felszereltségtől függően változik)

  Áramellátás:

  • 200-250V AC (230V)

              250VA + 250VA toroid transzformátorok  

               (egyik transzformátoron 7V@1A és 12V@1A AC szekunder megtalálható a bővíthetőség érdekében)