hu

DAIDO Reference

Referencia forráskészülék

Nettó: 4 856 €*** ( 1 748 160 HUF**** )

Bruttó ár: 6 168 €* ( 2 220 160 HUF**** )

* Áraink a 27% ÁFÁ-t tartalmazzák.
** a megjelölt mezők kitöltése kötelező.
*** a megjelölt árak nettó (ÁFA nélküli) árak. 

**** a megjelölt árak 360 HUF/EUR áron számított árak, a végfelhasználói árakat a napi hivatalos HUF/EUR közép árfolyamhoz igazítjuk értékesítéskor és számla kiállításakor

  • A Core Audio DAIDO Audio PC digitális futóműként és szerverként egyesíti a jelen kor kényelmét és jövőállóságát az analóg világ minden erényével. A hozzá fejlesztett KARUNA és KARUNA Reference USB/SPDIF digital-digital converter és ReClocker, valamint a DENPO és DENPO Reference DAC tökéletesen illeszkedik a futómű minden paraméteréhez és megjeleníti az összes részletet a muzikalitás maximális kiszolgálásával.
  • Az elérhető sávszélesség és dinamika többszöröse a korábban elfogadott standardoknak (redbook, audio CD) és ezek hallhatóvá tételéhez nem elegendő a forrás kiterjesztése. Az egész láncnak képesnek kell lennie az új paraméterek kiszolgálására. Az egységes filozófia és követelményrendszer eredménye az a pontos térbeli leképezés, hangszerhűség és kompromisszummentes jelenlétérzet, amelyet készülékeink nyújtani tudnak a műkedvelő hallgatóságnak. A megjelenő részletek minősége és mennyisége sok esetben a zenehallgatás újratanulását is megköveteli a hallható és érezhető információmennyiség okán.
  • Core Audio saját technológiák: cégünk fejlesztő mérnökei különös figyelmet fordítanak arra, hogy a piacon elérhető és a céljainknak megfelelő alkatrészeket fejlesszék ki. Az évek óta tartó tudatos irányba tartó fejlesztés eredményeképpen a DAIDO készülék volt az első, amelyik profitálni tudott ebből a tevékenységből, hiszen extrém alacsony tápzajjal rendelkező 8 tápkörös lineáris tápmegoldása jelentősen befolyásolja a kapott zenei hangképet. Ehhez párosulnak az egyedi kisebb teljesítményű, ultra alacsony tápzajjal rendelkező (20uV alatti) tápmegoldások, amelyek egy-egy célhardvert látnak el megfelelő minőségű árammal, valamint a sorozat mindegyik tagja rendelkezik egy speciális órajel menedzsment hálózattal. Az órajel modulok pontosságukkal, zavarmentességükkel biztosítják valamennyi készülékünknek, hogy a digitális információk a lehető legkevesebb veszteséget szenvedjék el, és a lehető legkevesebb egyéb zajt vigyék magukkal. Ennek köszönhetően az analóg készülékekre jellemző simaság, folyékonyság, hosszú és zavartalan zenehallgatás lesz a komplett óraszinkronban lévő láncunkat hallgató jutalma.

- Core Audio V1.1 Analóg tápegység: válogatott, speciális alkatrészekből (Nichicon kondenzátorok) összeállított 8 körös teljesen analóg, időzített táp, amely minden komponenst kiszolgál. Szimmetrikus felépítésű és alacsony tápzaj jellemzi.
Core Audio saját fejlesztésű 10 MHz hurokszabályzott, PLL 10 MHz OCXO referencia órajellel ellátott extrém pontosságú órajelgenerátor (ReClocker), amely a beépített komponenseket azonos órajelre szinkronizálja (alaplap, ethernet port, USB-kártya, M2 SSD). Az órajelgenerátor szabványos 10 MHz referencia órajel kimenettel rendelkezik, amellyel a Core Audio KARUNA és KARUNA Reference órajelei is összeszinkronizálhatók a lejátszóval, ezzel tovább emelve a lejátszás minőségét. Opcióként egy további 10 MHz referencia órajellel kérhető a készülék, tovább javítva a zajpadló értékét. 
- A háttértár a belső ReClocker-rel szinkronizált alaplapon elhelyezkedő M2 SSD meghajtó, saját passziv hűtéssel rendelkezik
- ReClocker-rel szinkronizált USB kimenet
- Időzített, automatikus indítású komponensek
- Egyedi tervezésű toroid transzformátorok gondoskodnak a berendezés áramellátásáról, összesen 500VA
- Teljesen hangtalan, passzív hűtés
- Lágyindítás opcionálisan ingyenesen kérhető, beépíthető a mintegy 120.000uF Nichicon kondenzátorcsomag miatt
-  Tömör UP-OCC réz belső vezetékezés a tápellátásnál
- JRiver vagy ROON lejátszóprogram (Tidal integrációval), JRemote alkalmazással képernyő nélkül, Android vagy iOS tabletről vezérelhető (az előre telepített szoftverek licenszjogait a termék ára tartalmazza, de az időszakos előfizetési díjakat nem). A szoftverek az elérhető legjobb hangminőség érdekében testreszabva, előre telepítve.

Specifikáció:
- alap: DAIDO Barebone Entry 8 körös lineáris táp, 500VA egyedi transzformátor kapacitás, lágyindítás, Streacom FC10 passzív hűtésű ház
- mITX szabványú alaplap (órajelgenerátorok cseréjével, ReClocker rendszerbe integrálva)

- Intel Core i7 10700T processzor, passzív hűtéssel

- 2 x 8Gb válogatott DDR4 RAM

- 1TB M2 SSD adattár a zenei állományok tárolásához

- PCIe csatlakozású USB-kártya, órajel bemenettel és lineáris tápolással

- Core Audio ReClocker rendszer, amely egy közös mester órajellel szinkronba húzza az alábbi hardverelemeket: alaplap, ethernet port (stream szolgáltatásoknál nélkülözhetetlen előny), SSD meghajtó, USB-kártya (audio adatjel kimenet miatt fontos)

- opciósan elérhető (2021 Q2-től várható): Core Audio MEMORY PLAYER egyedi, RAM-ban futó operációs rendszer, amely a RAM sebességének megfelelően rezponzív lejátszást biztosít, azonnali elérést a programok számára. A Core Audio saját fejlesztett szoftverkörnyezete (bekapcsolást követően a RAM-ba tölt be a teljes operációs rendszer és lejátszó rendszer szoftveres környezete, ez körülbelül 1 perces időtartamot vesz igénybe. A hardver természetesen igényelhető direkt telepítésű operációs rendszerrel, Memory Player nélkül, de mi az elérhető hangminőség miatt a MEMORY PLAYER-t ajánljuk.


Méret: 435 x 319 x 100mm

Súly: 15kg

Áramellátás:

  • 200-250V AC (230V)

            250VA + 250VA toroid transzformátorok  

            lágyindító áramkör, UP-OCC tömör, árnyékolt belső rézvezetékezés