hu

DENPO ULTIMATE DAC

A zeneiség és a High-End találkozása

Nettó ár: 8 465 €*** ( 3 047 400 HUF**** )

Bruttó ár: 10 751 €* ( 3 870 360 HUF**** )

* Áraink a 27% ÁFÁ-t tartalmazzák.
** A csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező.
*** A csillaggal megjelölt árak nettó (ÁFA nélküli) árak.   

**** a megjelölt árak 360 HUF/EUR áron számított árak, a végfelhasználói árakat a napi hivatalos HUF/EUR közép árfolyamhoz igazítjuk értékesítéskor és számla kiállításakor 

- Egy tömbből kimart monoblokk alumínium ház
- 5 körös full analóg tápellátás
- Digitális hangerőszabályzás (0-100 egységig, Bypass mód)
- OCXO ReClocker használata
- Érintőképernyő (hangerőszabályzás, bemenetválasztás, OCXO hőmérséklet kijelzés, standby mód, némítás)
- USB/SPDIF belső konverter panel saját tápellátással
(Bemenet: USB 2.0 - type B
       Kimenetek: S/PDIF-RCA
  AES/EBU-XLR                 közvetlen belső vezetékes kapcsolat a DAC panellel)
- Magas minőségű Siltech G7 Ag-Au belső kábelezés
- 24bit/192kHz DAC panel 2db PCM1792 DAC chippel dual mono módban
- USB/SPDIF panel csatlakozik a DAC panelhez belső vezetékezéssel, de megvan a lehetőség a külső kábeles összeköttetésre is, így saját kábel használata is megoldható a belső kábelt megkerülve
- Analóg kimenetek:
1 pár RCA 
1 pár XLR

- Bluetooth távvezérlés a mobiltelefonos távirányításhoz (hangerőszabályzás, bemenetválasztás, OCXO hőmérséklet kijelzés, standby mód, némítás funkció)

TERMÉK PARAMÉTEREK

  • A DAC az ipar egyik legjobb chipjét használja, A Texas Instruments PCM1792-t.
  • A lehető legrövidebb vezetősávokkal, optimális jel utakkal és megfelelő keresztmetszetekkel a tápvonalakon, emellett a tervezéskor a hőmérsékleti viszonyok is fontos szerepet játszottak, az egyes felületek és vezető felületek távolságának a kialakításánál.
  • Dual mono módban futnak a dac chipek melyek így, maximálisan 132dB dinamikát tudnak létrehozni 0,0004% torzítás mellett.
  • A bemenet egy alacsony jitterű SPDIF vevővel van felépítve, ami 144dB dinamikát tud. A felbontás maximum 24bit 192kHz amiben továbbra is hiszünk, mint a leginkább hangszerhű hangzás.
  • A digitális részek minden fokozata elszeparált, külön alacsony zajú tápegységről működik, az analóg rész pedig teljesen külső perifériaként kiépített tápegységről kapja a lehető legjobb minőségben a tápfeszültséget. Az órajel generátor extrém alacsony jitterű oszcillátorral került felépítésre, mely tovább növeli a zeneiséget és felbontást.
  • Az analóg rész alkatrészei kimagasló minőségi követelményeknek tesznek eleget, az iparban beszerezhető egyik legjobb tűrési pontossággal bíró, emellett alacsony hőfokfüggésű elemei. A PCB tervezésekor a magas minőségi követelményekhez igazodott a design.